Táňa Kuchařová (25) se stala tváří prestižního módního podniku Prague Fashion Week, a tak nás pochopitelně zajímalo, jak to má jedna z nejúspěšnějších českých modelek s módou.

Na otázku redaktorky Blesk.cz, na čem si půvabná Táňa ulítává, jsme se dozvěděli, že má nejen hodně párů bot, ale také miluje doplňky. "Mám strašně ráda klobouky a rukavice. Je strašná škoda, že se to už moc nenosí, takže se snažím zase založit tradici, protože je to velmi ženský a sexy a myslím, že to patří k outfitu," řekla Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Táňa Kuchařová se rozpovídala o svém vztahu s Ondřejem Brzobohatým Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Na úklid nemám čas

Táně vítězství v Miss World otevřelo dveře k mnoha zajímavým a příjemným pracovním zkušenostem, občas však stejně jako my, obyčejní smrtelníci, musí řešit "drobnosti", jako je nakupování a úklid.

„Není to moje priorita, mít perfektně naklizeno. Paní na úklid ale nemám. Ráda si uklízím sama, protože v tom mám pak přehled a zatím jsem nepotřebovala žádnou výpomoc. Moc to ale nestíhám. Je pravda, že kvůli nedostatku času, zůstal dneska u mě doma trošku bordel,“ přiznává se smíchem Kuchařová.

Herectví? Příležitost, která se neodmítá

Kuchařová, která do nedávna trávila převážnou část roku v zahraničí, bere v poslední době jednu pracovní nabídku za druhou právě ve své domovině. Důvod je nasnadě. To, co ji tady drží, je její láska Ondřej Brzobohatý. „Teď mám na podzim až do Vánoc několik projektů v Čechách. Na jaře ale plánuji opět odcestovat,“ naznačila, že si ji nějakou dobu její milý v klidu doma užije.

Zároveň ale zdůraznila, že s aktivitami v zahraničí nehodlá jen tak skoncovat. Kromě toho, že teď mají zamilované hrdličky v soukromí na sebe více času, často se vídají i při práci. „My se v poslední době potkáváme v práci velmi často, úplně náhodu,“ směje se Táňa s tím, že se momentálně s Brzobohatým potkává i při natáčení seriálu Gympl (s)ručeným omezeným, ve kterém ji už na podzim budeme moci vidět.

„Je to fajn. Beru to jak o úžasnou zkušenost. Nikdy jsem neměla herecké ambice, ale já se ráda učím nové věci, proto jsem tuto nabídku vřele přijala,“ pochvaluje si modelka.

Erotika s Ondrou

Kdyby došlo na intimní scény při natáčení, s kým by je raději Kuchařová točila, se svým partnerem, nebo s úplně cizím hercem? „No samozřejmě, že s Ondrou,“ uzavírá zamilovaná modelka.

Fotogalerie
7 fotografií