Téměř tři hodiny Iveta včera strávila na kriminálce, kde vypovídala o průběhu svého pobytu v Itálii. Zpěvačka si je jistá, že šlo o únos a ona byla držena celou dobu v bezvědomí. „Martucci s Macurou mě chtěli použít na maso nebo na orgány,“ šokovala Bartošová.

Měla zmizet

Prsty v tom měla údajně i matka Ivetina italského exmilence. „Měla jsem být převezena trajektem na Elbu. Plánoval to Martucci s matkou, a hlavně chtěli, aby mě už nikdy nikdo nenašel,“ tvrdí zpěvačka.

Před děsivým osudem ji podle jejích slov zachránil až »statečný « Josef Rychtář (55), který svou Džambulku vysvobodil z Martucciho zámku.

Vymazaná paměť

Bartošová dokonce popsala, jak si všechno podle ní naplánovali. „Netuším, co mi přesně Macura dával, ale byl to nějaký plyn, který používají sektáři. Tím mě omámil, aby mě dostal do auta. Ten plyn mi vzal paměť,“ vysvětlila zpěvačka Blesku. Vedle pověstných čucíků, jak Iveta říkala panákům jägermeistera, do ní lil i záhadnou tekutinu. „Dával mi vodu a po ní jsem hned usnula,“ tvrdí Iveta, která se kvůli tomu chystá navštívit i psychiatra.

Orgány jako miminko

Bartošová si i sama zdůvodnila, proč ji chtěli Zdeněk Macura (39) a Domenico Martucci (37) prodat na orgány. „Navštívila jsem odborníky a mám játra i orgány jako miminko,“ tvrdí Iveta. Důkazem o jejím fyzickém zdraví je i zpráva z vyšetření v Rakousku.

pouták
Autor: Blesk
Fotogalerie
10 fotografií