Svatba na radnici prý bude během několika týdnů. „Prvně musí být úřední svatba,“ tvrdí Iveta s tím, že pak si manželský slib zopakují ještě na podzim i v kostele. „Jako křesťané se chceme vzít před bohem. Chceme spolu dožít a být spolu navždy,“ vysvětlila Blesku zpěvačka.

Přesný termín veselek však neprozradí. „Chceme, aby to byl náš nejkrásnější den, ale bojíme se, že dorazí ten pan M. (Macura – pozn. redakce). Nechci, aby se mu povedlo z mé svatby udělat frašku,“ bojí se Bartošová.

Snoubenci budou mít zřejmě i dvě svatební noci. Nyní ale žijí v celibátu. „Musíme abstinovat, máme to nařízeno od lékařů. Jsem po těžké operaci. Mám ráda milování, ale doháníme to něžnostmi,“ prozradila Iveta.

Svatební hostina v teplákách

Iveta má jasnou představu, jak bude den D probíhat. Po obřadu na úřadě o dvou svědcích bude následovat pohoštění na zahradě. „Budeme grilovat, klidně i v teplákách. malinkatou Chceme svatbu, jen s lidmi, co máme rádi,“ prozradila Blesku Bartošová.

Líbánky v Itálii

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, u Ivety aJosefato zřejmě neplatí. Klidně by prý totiž na svatební cestu jeli do Itálie, kam zpěvačku »unesl« Macura. „Já se Itálie nebojím. Navázal jsem tam výborné vztahy s carabinieri. A zrovna Peschici je nádherné a klidné místo,“ tvrdí Rychtář. Iveta to však vidí jinak. „Jasně, přeju si tu samou dovolenou! Dvě třetiny bych si nepamatovala a celou dobu bych nedostala najíst...,“ řekla sarkasticky zpěvačka.

Fotogalerie
7 fotografií