Jednadvacetiletá Polka si myslela, že jen co překročí hranice České republiky, budou tu stát fronty nadržených chlápků, kteří touží po sexu s ní. Jenže v Čechách zabodovala pouze jednou.

„V klubu bylo prázdno, jen tam pobíhal Robert Rosenberg. Vůbec jsem nepočítal s tím, že bych do něčeho takového šel. Pořád se hledal nějaký dobrovolník. Tak jsem po čtyřech pivech řekl, že do toho jdu,“ prozradil Prásk.tv odvážlivec Petr.

Sexuchtivá Polka se Petrovi zpočátku vůbec nelíbila. „Ania měla nějaké to kilo navíc, což já mám také, ale ne tolik oproti ní. Líbila by se mi víc bez make-upu. Měla ho asi dvě tuny,“svěřil se mladík.

Pak už se ho ale ujaly asistentky, které se postaraly o to, aby byl na soulož připraven a divadlo mohlo začít. „Když jsem byl připraven, vlítnul jsem na tu postel. S ochranou. Vůbec jsem se nestyděl. Myslel jsem si, že se ze mě stane jen krátkodobý pornoherec. Byl bych rád, kdyby mi někdo nabídl spolupráci,“ popsal Petr své myšlenky při souloži.

Petr, který prý má za sebou i normální vztahy, chtěl vyzkoušet něco nového. „Nelituji toho, jsem na to dokonce pyšný,“ řekl Blesk.cz s tím, že během sexuálního aktu měl s Polkou tři orgasmy, zatímco ona měla dva. Tak to alespoň stálo nejspíš za to...

Fotogalerie
8 fotografií