Macura chystá další »výlet« s Ivetou „Člověk jí do hlavy nevidí, ale obecně lze předpokládat, že se to stane brzy a zavolá o pomoc. To může být za měsíc, ale i za týden. Tohle schéma vztahu není pro Ivetu udržitelný,“ sdělil Blesku zpěvaččin ochránce, který je stále přesvědčen o tom, že je Bartošová obětí domácího násilí a od snoubence Josefa Rychtáře (55) co nevidět znovu uteče.

„Všechno závisí na Ivetě. Ale řekl bych, že v obecné rovině platí, že takto se chovají oběti domácího násilí. Většinou útěky organizují prostřednictvím policie nebo někoho známého. Já v tuto chvíli nic dělat nemůžu. Vše závisí na krocích Ivety, a ona je udělá,“ je si jist Macura.

Zjevně vůbec nebere v potaz Ivetina slova, která pronesla roztřeseným hlasem krátce po návratu z Itálie: „Chci, aby ho zavřeli, Macuru, konečně. Ať je klid! My chceme normálně žít!“ Trvá na tom, že ji Macura unesl.

V minulosti už ale několikrát ukázala, že mění názory z minuty na minutu, a tak nelze odhadnout, jestli a kdy zase Macurovi zavolá: „Pojedeme k moři, budeme se tam milovat...“ Přesně tak to prý totiž udělala před měsícem.

Fotogalerie
14 fotografií