Slovenská herečka Hana Gregorová (60) byla partnerkou Radka Brzobohatého (†79) dlouhých 32 let a vzpomínek na společný život má proto opravdu mnoho. „Mám ráda večery, kdy jsem úplně sama a můžu si zavzpomínat. Neboť krásných vzpomínek mi zůstalo mnoho a to je vzácné.  Mám spoustu zamilovaných dopisů od Radka. Čtu si je a vědomě se trýzním. Dojímá mě to, pobrečím si, ale mám ty chvíle ráda. Mám pocit, jakoby v tu chvíli byl Radek se mnou,“ vypráví Hana.

Herečka také přiznala, že bolest, kterou jí způsobil odchod její životní lásky, stále neslábne. „Myslela jsem si, že to po roce bude ustupovat, ale děje se přesný opak. Mám pocit, že mi Radek chybí čím dál víc,“ říká smutně.

Naštěstí se jí velmi daří alespoň v pracovní oblasti a kvůli natáčení v Praze a Bratislavě je mnohdy tak vytížená, že na smutnění jí nezbývá čas. „Nejsem z těch, kteří o svých trápeních všude hovoří. Je to uzavřené ve mně a snažím se s tím poprat sama. Ještě stále bolest prožívám velmi intenzivně a nevím, jak dlouho to potrvá. Práce je příjemná změna, člověk přijde na jiné myšlenky, ale není pravda, že vám pomůže zapomenout. Ale já ani zapomenout nechci,“ dodává.

„Měla bych to konečně zařídit. Už slyším, jak říká-Haninko, vykašli se na to, rozsyp mě po zahrádce, je to zbytečné vyhazování peněz. Ale já to udělat musím. Vždyť kam by chodili jeho ctitelky,“ snaží se herečka i přes velkou bolest  přece jen trochu zažertovat.

Fotogalerie
5 fotografií