Ivetu Bartošovou převezli z nemocnice v Krči, kde byla operována, do psychiatrické léčebny v Bohnicích. Tam se nyní dostává ze závislosti na alkoholu a lécích. Její přítel Josef Rychtář nelenil a za svou Džambulkou se vydal. Jenže to ještě netušil, že před budovou psychiatrické léčebny číhá i jeho rival Zdeněk Rychtář.

"Šel jsem normálně okolo té budovy a najednou z auta vyskočil Rychtář i se synem a začali na mě pokřikovat, co tam dělám, a že jsem dával Ivetě alkohol," prozradil Blesk.cz Macura, který je odbyl s tím, že nemá čas. "Jenže oni se ke mně seběhli a Rychtář mě udeřil tupými ranami asi šestkrát do hlavy. Teď už chápu, jak Ivetu mlátí. Na místa, kde jsou vlasy a tudíž nejsou vidět modřiny," svěřil se Zdeněk Macura.

Video
Video se připravuje ...

Macuru napadl Rychtář: Je svědek! Roman Souček

Podle jeho slov se k Rychtářovi přidal i jeho syn Jan, který ho udeřil také. "Rychtář mě praštil i do zad a ramene, kde mám podlitinu. Je to blázen, měli by ho už konečně zavřít do blázince nebo do vězení," rozčiloval se Macura, který nyní jede na lékařské vyšetření na Bulovku.

Josef Rychtář ale jakékoliv napadení odmítá. „Pana Macuru, že jsem napadl? Ale jděte, to je nesmysl. Proč bych toho pitomce napadal. Já jsem akorát řekl, že je dobytek a to je jediné v čem jsem ho napadl, řekl Blesk.cz s tím, že se slušný člověk nechová tak jako Macura. "On má modřiny? Tak to nevím z čeho si je způsobil, ode mě rozhodně nejsou," kroutil hlavou přítel Bartošové.

Celý incident viděl náhodný svědek, který jel kolem a kvůli bitce zastavil. Kolemjedoucí muž vše nahlásil policii a je ochotný v prospěch Macury svědčit. "Pan Rychtář starší a posléze i Rychtář mladší napadali a střídavě útučili na pana Macuru, který se nebránil," řekl svědek TV Nova. Policie sepsala s Macurou protokol. Teď se bude čekat, jak se bude situace dál odehrávat.

Fotogalerie
8 fotografií