Upeč si štrúdl, načeš se jak pudl, dveře dej na petlici, vždyť je tu léto přeci,“ zpívá Libor Bouček v nové písničce Evropy 2, která aspiruje na typ songu, který vám bude znít v hlavě pořád dokola už po prvním poslechu. „Na Ibize to pálí víc než na Bali, otázkou je, kdo koho sbalí,“ navazuje na Libora Leoš Mareš a po letech se tak vrací ke svému „pěveckému“ projevu.

 

 

 

Parta z Evropy 2 nahrála letní hymnu, která je oslavou všeho, co červenec a srpen přináší – dovolených, parties, letních lásek a zábavy. Zároveň je také pozvánkou na fantastickou dovolenou, kterou je možné získat v sms soutěži rádia, výherci si pak týden na Ibize užijí společně s moderátory Evropy 2! Muziku známého Dj Michaela Buriana otextovali sami moderátoři, a tak si nahrávání songu náležitě užili všichni od Leoše Mareše, Libora Boučka, Pavla Cejnara, Patrika Hezuckého až po Lucii Šilhánovou a Markétu Ježkovou.

 

Letní song začíná nabírat na popularitě. Jednoduchý text, který si může pět snad úplně každý. Hlavně pasáž, kde se zpívá o tom, jak v létě jsem věrný, jenom já CEJN!“ říká s úsměvem Pavel Cejnar, kterého bude na dovolené doprovázet přítelkyně, a tak je oboustranná věrnost stoprocentně zaručena.

 

Na video k letnímu hitu se můžete podívat zde:

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ppNAHFNhrt4

 

 Léto je v plném proudu, tak zpívejte, bavte se a soutěžte, třeba právě s Evropou 2!