Eliška Bučková se všemožně snaží přesvědčit okolí o tom, že svůj boj s anorexií definitivně vyhrála. Přítel Jakub Malina je prý fantastický a jejich vzájemná láska Elišku naučila, že sportem se k vymodlené postavě dostane spíše než striktní dietou.

I když se říká, že láska hory přenáší, zázraky bohužel nedokáže. Eliška v nedávném rozhovoru přiznala, že na jídlo sice už tolik nemyslí, plánuje si ho však na sedm porcí denně, ze smaženého sýru by si leda tak uzobla a pečivo v jejím jídelníčku rozhodně nenajdeme.

"Snažím se víc dbát na to svoje zdraví, předtím mi to bylo jedno, hodně jsem  riskovala a teďka si to víc hlídám. Ono jako i když jsem ještě mladá, tak prostě s tím věkem přichází ty starosti co se zdraví týče i třeba té váhy. Už to není tak jako dřív, ale jako řeším to mnohem míň," řekla pro Revude iDnes.cz o pár kilo těžší Eliška Bučková.

Milionářský synek Malina má tak před sebou ještě hromadu práce. Doufejme, že dříve něž se Elišce podaří se anorexie definitivně zbavit, nebude už Jakub randit s jinou.

Fotogalerie
5 fotografií