„Paní Šafránkovou bychom v gymplu moc rádi viděli, ale ona se rozhodla skončit ze zdravotních důvodů,“ řekl Aha! člověk ze štábu. Samotná TV Nova, která seriál vysílá, se k odchodu Šafránkové vyjádřila mnohem opatrněji. „Dějové linky seriálu dopředu nebudeme prozrazovat. Budeme rádi, když se naši diváci nechají překvapit,” přiblížila koordinátorka projektu Lucie Bártová.

Diváka nechávají v očekávání

Postoj Novy je logický. Šafránková je jedním z největších lákadel seriálu a určitě je pro televizi lepší nechat diváky v napětí, zda se na obrazovkách ještě někdy objeví. Šafránková skončila v Gymplu hned po první řadě a potom měla pár měsíců na rozmyšlenou, jestli se vrátí.

Zaneprázdněná, nebo nemocná?

„Je to velmi zaneprázdněná herečka a už toto léto paralelně se seriálem natáčela film. Po této zkušenosti nám sdělila, že nezvládne kombinovat natáčení seriálu a filmů, a jelikož dostala nabídku na natáčení dalšího filmu, tak jsme její postavu museli dát na nějaký čas k ledu,“ prohlásila před časem producentka seriálu Lenka Hornová.

Co Libušce je?

Jaké jsou zdravotní problémy herečky, si ale nedovolíme spekulovat. Pravda však je, že její manžel Josef Abrhám ji v dubnu omluvil ze křtu knížky Daniely Fischerové s tím, že je nemocná. Už ale nedodal, co slavné herečce je. Držíme jí ale palce, aby se brzy uzdravila.

Fotogalerie
5 fotografií