Až doposud se Gábina vyrovnávala s milostným vztahem svého manžela Josefa Kokty a jeho milenky Ornelly Štikové, která s ním má syna Quentina. Na festivalu v Karlových Varech chce ale celou kauzu ukončit. 

Gábina tam sice pojede ještě jako vdaná žena, avšak už jen papírově. „Za měsíc už budu rozvedená, takže je to jedno, jak tam pojedu. Už je to jen formalita. Jeho ani rodinu Štikových nechci mít vůbec ve své mysli,“ prozradila Blesk.cz Partyšová, která zároveň přiznala, že je zamilovaná.

Do lázeňského města ji ale nový milenec nedoprovodí. „Jede se mnou Kristián a moji rodiče a hrozně se tam těším,“ rozzářila se Gábina při myšlence na bujaré večírky.

Ani se nebojí, že by se tam mohla setkat s rodiči své sokyně Ornelly Štikové, kteří v současné době s jejím manželem vedou "válku". „Co ty lidi dělají už není moje starost. Mě ta rodina vůbec nezajímá, akorát mě bolí, že ubližují nejen mě, ale hlavně mému synovi. Já už s nimi nechci mít nic společnýho,“ dodala Gábina s tím, že pro ni je celá kauza Kokta s Ornellou navždy uzavřená.  

Video
Video se připravuje ...

Partyšová o vztahu s Koktou a Štikových Tereza Kuhnelová, Ondřej Rybár, Karolina Hošek

Fotogalerie
5 fotografií