Ještě před začátkem prázdnin vzala Ivana Gottová své dvě dcery Charlotte (7) a Nellu (5) na koncert Škola písniček, kde byly holky za hvězdy. Společně s maminkou seděly v první řadě a skvěle se bavily. Díky svým princeznovským šatům, které jim Ivana oblékla, byly vskutku nepřehlédnutelné.

Ona nepřehlédnutelná byla vlastně i Gottovažena Ivana, z jejíhož modelu opravdu přecházel zrak. Gottová v módě poslední dobou dost pokulhává, což je u manželky nejslavnějšího zpěváka v Čechách, poněkud trapná záležitost. Měla by více poslouchat stylistu, jestli nějakého vůbec má.   

A co na to říká módní expertka Františka Čížková?

Tylové, skleněnými kamínky zdobené kanýrky rukávků. Verze paličkované krajky v lacině působícím strojovém provedení. Saténová mašle, akcent svítivého štrasu, třásně v zakončení sukně svítivě fuchsiových šatů, jež mají evokovat vzpomínky na éru charlestonu…

A tento modýlek, který má k eleganci notně daleko, navíc nepochopitelně doplňují nahrnuté svítivě bílé plátěné kalhoty a broušenými sklíčky vyšperkované balerínky. Ve stejné barvě se nese i hezké, ale totálně stylově nevhodné psaníčko.

Jsou outfity, při nichž se i módnímu kritiku nedostává slov a jen zalapá po dechu. Tento je jedním z nich. Snaha paní Ivany či jejího stylisty sloučit neslučitelné dopadla bídně. Výsledkem je halucinace, esence nevkusu, model, v němž Ivana Gottová suverénně aspiruje na Strašidlo roku. Z této módní exhibice se musí Českému slavíkovi stáhnout hrdlo. Nebo snad ne?

Fotogalerie
6 fotografií