Málokdo ví, že slavná česká zpěvačka Dara Rolins se narodila Dušanovi a Zlatici Gambošovým. Dara hned od počátku své kariéry používá příjmení Rolins a své slovenské rodiče moc často na veřejnosti neukazuje.

Bylo proto velkým překvapením, když populární zpěvačka na sociální síti zveřejnila fotografii, na které je jako malá holčička s tatínkem Dušanem, a připsala k ní krásné věnování: "V běhu všech událostí, které se aktuálně řeší ve všech českých médiích, byl výrazně upozaděný významný svátek, který se každoročně slaví po celém světě. Dnes je den otců!!! Olíbejte proto ty vaše, já tomu mému, Dušanovi, posílám sladkou pusu virtuálního charakteru a děkuji mu za všechnu lásku, kterou nejen mně, ale také mé sestře dal a stále dává. A kvůli které ho teď nekonečně miluje také další žena v naší rodině-Lolinka“.

Pozadu nezůstala ani velká kamarádka Dary, Simona Krainová. Ta je sice na dovolené na Kanárských ostrovech, kde ji doprovází maminka Karla Vágnera, Želmíra, Simona však nezapomněla ani na své rodiče a ke Dni otců tomu svému poslala láskyplnou zprávu: "Dnes to řídí muži..potažmo tátové..je to Váš den! Takže vše nej..všem otcům, tomu mému nejvíc..táto, miluju tě.."

Fotogalerie
3 fotografie