S Ewou Farnou zmizela z českého showbyznysu i pořádná "švanda". Každou neděli diváci usedali k televizním obrazovkám a čekali, co ta bláznivá Farna zase provede. A teď je pryč. Kdo nám teď před kamerami bude natřásat svá bujná ňadra a vrtět svým korpulentním zadkem? Jenom Farna na sebe uměla strhnout pozornost, sotva vešla do místnosti. Stačilo, aby se nasoukala do šílených a ultra krátkých šatů, a všichni se okamžitě přilepili na televizní obrazovky.

Jako bavička ale moc neuspěla. Ze začátku se snažila rozesmát fanoušky Superstar svými vtípky, což se ale nepodařilo a vysloužila si přezdívku "Ewa Trapka". Na polévání se vodou a tančení a skákání po stole holt Češi nejsou zvědaví.

Slzy, hlas a nešťastné finále

Tak zkusila jinou fintu. Okatě se zamilovala do slovenského fešáka Pčelára. O finálových kolech mezi nimi probíjela taková jiskra, až to bouralo zdi ateliérů. To ale diváky časem omrzelo, tak začala pravidelně bulet jako želva. A opět si získala svou pozornost. Ovšem nesměla zapomenout na někdy až šokující outfity, které měla na sobě.

Velké finále se rychle blížilo a Ewa musela naposledy zaujmout. Tentokrát ji do karet hrály její neposlušné hlasivky. "Ewa přišla kompletně o hlas," řekl zdroj ze zákulisí soutěže pár hodin před finálem. Fanoušci už odcházeli s pláčem domů, Ewa ale překvapila, s blýštivými šaty a hlasem jako zvon, nakonec poslední hodnocení zvládla.

Vrať se a pobav nás

Ale co teď? Farna je pryč a Češi se nemají čím bavit. Máme pro Ewu pár tipů, čím by se mohla vyšvihnout a opět být televizní hvězdou číslo jedna:

1. Módní poradkyně - Ewa už několikrát ukázala svůj vytříbený vkus, plný barev a minisukní. Mohla by tak navrhovat oděvy pro boubelky, které se nestydí svoje oblé křivky světu vystavit.

2. Uvaděčka seznamky - Farna během soutěže dokonale předvedla, jak sbalit kluka v rekordním čase. Nezdržovala se nenápadným flirtem, šla rovnou na věc. Na Pčelára civěla tak dlouho, až z toho chudák zapomněl text a pak mu napřímo řekla o telefonní číslo. A klaplo to. Může tedy své zkušenosti předávat dál.

3. Profesionální plačka - Dokonalý makeup je pro Ewu Farnou ztráta času. V Superstar plakala každou chvíli nejen na castincích, ale i ve finálových kolech. A nebyly to jen kapky slz. Farna se zalykala v slzách smíchy i smutkem. Jako na povel.

Ewo, prostě je nám tu bez tebe smutno. Chybí nám ty zábavné večery s tebou. Vrať se.

Fotogalerie
11 fotografií