Do svatby Jiřího Pomeje a Andrey Šťastné zbývá už jen pár dní, a tak má snoubenka co dělat, aby veškeré přípravy zvládla. Dnes si jela vyzkoušet svatební šaty, ve kterých řekne Jiřímu své ANO. „Jirka mě v šatech ještě neviděl. Ctí tradice a tak mě uvidí až před oltářem. Teď už jen, abych dorazila já,“ vtipkovala Andrea, která je na začátku šestého měsíce těhotenství.

Nádherné, a na rozdíl od svatebních šatů Agáty Prachařové, vkusné šaty vyšly na 60 000 korun. Rozhodně se ale vyplatilo do nich investovat. Až Jiří svou vyvolenou celou v bílém a s nadupaným dekoltem uvidí, bude mít co dělat, aby se udržel na nohou.

Budoucí paní Pomeje šaty padnou jako ulité. „Výběr byl kvůli mému bříšku o něco složitější, ale nakonec jsem si vybrala tyhle a jsem z nich nadšená,“ svěřila se Andrea Blesk.cz, která si vybrala také lodičky na deseticentimetrovém podpatku.

Ani ženich přípravu na svou třetí svatbu nepodceňuje. „Jirka zhubl 6 kilo. Už týden pije jenom vodu a jí pouze ovoce. Bojí se, že neoblékne vestičku, kterou bude mít k obleku,“ prozradila nevěsta s tím, že ona sama také doufá, že se do osudného dne nezvětší.

Podívejte se na šaty, ve kterých Andrea řekne ANO!

Video
Video se připravuje ...

Snoubenka Jiřího Pomeje si zkoušela šaty na svatbu Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
12 fotografií