Batulková si prý nepřeje, aby se Rybová, která jí před 12 lety odloudila manžela Davida Prachaře, objevila na svatbě jejího syna s Agátou. Když jsme jí zavolali, abychom se zeptali, co je na tom pravdy, řekla mile do telefonu: „Prosím?“ Jakmile ale padlo slovo »svatba«, mobil okamžitě vytípla.

Rozvrácená rodina

Nikdo ze svatebčanů nemůže předpokládat, jak druhá veselka Agáty a Jakuba „před Bohem“ dopadne. „To bude vůbec zajímavá situace, protože u nás je rodina solidně rozvrácená,“ přiznal Jakub v magazínu MF Dnes. „Moje máma nemá z pochopitelných důvodů moc ráda tátu,“ pokračoval Prachař. A tím spíš Lindu! „Rodiče Dany Batulkové dokonce nechtějí, aby byl na svatbě nevěrný David Prachař,“ řekl nám člověk blízký rodině Veroniky Žilkové.

Aby toho nebylo málo, Batulková podezřívá Agátinu matku Veroniku Žilkovou (51), že měla s jejím exmanželem pletky, když spolu točili televizní inscenaci Její pastorkyňa. „To je blbost! Naopak, když jsme dotočili, všichni jsme oslavovali narození malého Jakuba,“ řekla Žilková Blesku.

Tři tatínkové

Jestli na svatbu přijde David Prachař s Lindou nebo sám, je ve hvězdách. Stejně jako, jestli Danu Batulkovou doprovodí její současný přítel, ředitel Městských divadel pražských Ondřej Zajíc (43).

To v nevěstině rodině mají jasno! Agátě by měli svatbu přijít posvětit hned tři »tatínkové«: současný otčím Martin Stropnický, otec Jiří Hanych a bývalý otčím Marek Navrátil.

Jak tohle dopadne? Možná se všichni pomlátí, možná dojde k velkému usmíření... „O to bude hostina zajímavější. Třeba si nakonec všichni padneme kolem krku,“ přemítá ženich Jakub.

>>> SVATBU AGÁTY PRACHAŘOVÉ A JAKUBA PRACHAŘE Č. 2 SLEDUJEME ONLINE! <<<

 

Fotogalerie
13 fotografií