Čím více se blíží velké finále SuperStar, tím více se mění pohled Ewy Farné na letošní favority. Od začátku byl jejím miláčkem jednoznačně Štefan Pčelár, s nímž zprvu pubertálně každý přímý přenos okatě flirtovala.

Jenže toho už se Ewa nabažila a dokonce do světa vykřikovala, že mezi vítěze se Pčelár rozhodně nedostane. „Já mám svoje tipy, ale nebudu je prozrazovat, to by bylo podle mě neprofesionální. Ale Pčelár ne, upřímně si myslím, že tam bude jiná dvojka ve finále,“ svěřila se Farna v pátečním rozhovoru.

Jejím jasným vítězem se tak stal Martin Šafařík, kterému Farna hlasitě fandila. Možná právě žárlivost Pčelára, který kvůli Šafaříkovi ztratil sympatie Ewy, ho nakopla natolik, že zabral a svého soupeře ve včerejším finálovém kole totálně převálcoval.

Rozumná část poroty (Pavol Habera a Ondřej Soukup) označila jeho nedělní výkon za životní a Pčelár tak svůj soukromý souboj vyhrál. Milovník žen Šafařík ze soutěže vypadl.

A Ewa? Ta se téměř utopila v slzách, když došlo na loučení s Šafaříkem. S hysterickým pláčem se zvedla ze židle a na svého nového oblíbence se vrhla. Přitom televizním divákům ukázala svůj „kombajnový“ zadek v opět nelichotivých šatech. Ewo, zase si šlápla ve všem vedle!

Fotogalerie
7 fotografií