Postavu má Ornella zase jako proutek, ale za jakou cenu! Jen co se vymanila z máminy kuchyně a stará se o ni Kokta, začaly problémy. Pepa vyváří jako pro regiment vojáků, a ještě vodí svou milou po hospodách. Ornella to odnesla velkými zdravotními problémy.

Skončila v křečích

„Jsem šťastná, že se o mě Pepa takhle stará. Ale bolesti při záchvatu žlučníku bych nikomu nepřála,“ svěřila se Ornella. Když konečně zabraly léky na žlučník, ozvaly se pro změnu ledviny. „Nemohla jsem kvůli tomu ani dodělat maturitní zkoušku. Odložila jsem to na podzim, protože s těmi křečemi jsem se opravdu nemohla učit. Navíc jsem byla strašně unavená,“ dodala modelka, která se už zase pomalu vrací do práce.

Model pro Quentina

Prvním kšeftem dva měsíce po porodu bylo focení pro jednu módní značku. Syna si Ornella vzala s sebou. Den předtím ho totiž hlídala babička Monika, protože Ornella vyrazila na pařbu. A hned se jí moc stýskalo. Teď ho nějakou dobu nedá z ruky. „Oblékání mě baví a už vymýšlím, co navleču na Quentinka. Nemůžu se dočkat, až trochu povyroste,“ přiznala Ornella.

Fotogalerie
6 fotografií