Martina Menšíková s Třešnákem randí už nějaký ten pátek. „Ano, jsou spolu,“ potvrdil serveru Ahaonline.cz herec Pavel Landovský (76). Jelikož byl Vladimír Menšík deset let ve straně, z takového vztahu jednoho ze svých čtyř potomků by jistě nadšený nebyl.

Třešňák byl totiž nejen proti komunismu, ale dokonce se proti straně velice aktivně angažoval. Zašlo to dokonce tak daleko, že mu při výsleších vyšetřovatelé pálili ruce. Nakonec ho komunisté v roce 1981 donutili emigrovat do Švédska. Zpět se vrátil až v roce 1990.

Menšíková je moderátorka a herečka, která vystudovala Pražskou konzervatoř. Začínala v divadle v Kolíně, pak hostovala třeba v Divadle Semafor, či Divadelním klubu, kde se objevila třeba ve hře Sex noci svatojánské. V současné době příležitostně baví diváky coby členka divadelní společnosti Jana Hrušínského v Divadle Na Jezerce.

Za svou hereckou kariéru však pracovala i pro televizi - a to již koncem 80. let. Objevila se třeba v seriálu Bakaláři, ale i v řadě televizních filmech. Průlom však zaznamenala především v dabingu. V roce 2005 za něj získala cenu Františka Filipovského.

Fotogalerie
2 fotografie