Jako minulý rok diváckou anketu TýTý 2012 i letos moderoval Karel Šíp, který si zároveň převzal cenu Osobnost televizní zábavy. Zkušený moderátor začal zlehka. V průběhu večera se ale rozjel a z jeho úst začaly padat opravdové perly. "Z výsledku ankety TýTý se teď alespoň dozvím, jestli mí přátelé posílali hlasy, nebo se na mě vys*ali," smál se Karel.

Pozadu za ním nezůstala ani zpěvačka Bára Basiková, která v přímém přenosu veřejnoprávní televize řekla nejen slovo pr*el, ale dokonce předvedla na pódiu francouzský polibek! Se zpěvákem Petrem Kolářem se při společném duetu celkem třikrát políbila! Petr Kolář jí celou bradu i rty oblízl jako mravenečník.

Video
Video se připravuje ...

Koho mají celebrity z televizních tváří nejraději? Blesk - Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Oblíbenou barvou večera byla nejspíš bílá. Novomanželka Agáta Prachařová, kterou doprovázel bratr Vincent, už druhou sobotu oblékla bílé šaty a Lucie Bílá dělala čest svému jménu v bílé róbě při zpěvu na pódiu. Nejdražší šaty večera měla jednoznačně Monika Absolonová, která přišla v doprovodu svého bratra Marka.

Nejzamilovanější moderátorka

Lucie Borhyová opět předvedla, jak moc je zamilovaná do svého mladšího přítele Michala Hrdličky. "Děkuji Míšovi... on ví za co," červenala se při děkovné řeči zamilovaná moderátorka a celý sál se rozesmál.

Video
Video se připravuje ...

Kdo komu v páru Borhyová-Hrdlička vybral šaty a od koho jsou? Exkluzivní rozhovor! Blesk - Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Karel to tentokrát OPRAVDU nečekal

Pro Karla Gotta bylo jeho vítězství opravdovým překvapením. Cenu tento rok totiž opravdu nečekal a domníval se, že místo něj vyhraje diskotékový král Michal David. Překvapením večera byla také herečka Veronika Freimanová, která si odnesla cenu za nejlepší herečku roku. Čerstvý devadesátník Lubomír Lipský, který vstoupil do Dvorany slávy, ocenilo publikum minutovým potleskem vestoje.

Vítězové letošního TýTý

Osobnost televizního zpravodajství: Lucie Borhyová

Sportovní moderátor: Vojtěch Bernatský

Osobnost televizní publicistiky: Josef Klíma

Zpěvák: Karel Gott

Zpěvačka: Lucie Vondráčková

Osobnost televizní zábavy: Karel Šíp

Herec: Ondřej Brzobohatý

Herečka: Veronika Freimanová

Dvorana slávy: Lubomír Lipský

Pořad roku: Partička

Seriál roku: Vyprávěj

Objev roku: Martin Kraus

Absolutním vítěz: Josef Klíma

Fotogalerie
27 fotografií