Herec totiž trpí samotou a má problém se s ženami vůbec seznámit. Čtyřicítku má na krku a dětí má jak smetí, ale pouze filmových. Ty ho sice zbožňují, ale »tati« říkají někomu jinému…

Zahodil by kariéru

Touha po teple domova je tak silná, že by Taclík udělal i to, co jiní nikdy. „Když budu mít vedle sebe ženu, kterou budu milovat, vzdal bych se kvůli rodině své kariéry. To bych neváhal,“ řekl hrdě. Tak moc je pro něho rodinný život důležitý.

A on ví, že by byl dobrý táta, protože děti ho milují.

Aspoň jedno dítě

„Kdysi jsem si dokázal představit, že bych měl tři děti, teď by mi stačilo jedno. Rád bych stihnul aspoň to jedno,“ svěřil se smutně herec. Jeho matka tikot biologických hodin ventiluje silněji než on sám. „Moje maminka, když na premiéře filmu Martin a Venuše viděla, jak ke mně přiběhl můj filmový syn, tak se mě zeptala, proč nemá takovýho vnuka,“ prozradil a neskrýval strach, že už rodinu nikdy mít nebude.

První krok

Problém má Marek hlavně se sebedůvěrou, stydí se. „Nejsem schopen oslovit cizí ženu. Neumím využít těch klasických klišé, kterých využívá spousta mužů. A už se to asi nezmění,“ konstatoval situaci herec na akci společnosti Whirlpool.

Blesk se rozhodl, že Taclíkovi pomůže najít ideální partnerku: Jste pro něj ta pravá?

O takovémhle muži sní každá zralá žena. Nikdo nechce být sám a nikdo si to nezaslouží. Pokud se cítíte podobně jako Marek Taclík, neváhejte nás kontaktovat.

Podmínkou je:
✔ Kladný vztah k dětem
✔ Smysl pro rodinu
✔ Kuchařské schopnosti
✔ Nebojácnost oslovit muže jako první

Máte zájem se s sympatickým Markem seznámit?

Napište nám na tip@blesk.cz a přiložte svou fotografii
Fotogalerie
6 fotografií