Přestože porotykně SuperStar Ewa Farna sama vehementně tvrdí, že se za své žensky oblé tvary nestydí, dělá všechno proto, aby své nedostatky zakryla a působila opticky štíhlejší. Televizní kamera je potvora a chtě nechtě prostě pár kil navíc ve výsledku přidá.

Nepříjemnou situaci Ewě neusnadňují ani její stylisté, kteří ji tentokrát nacpali do úzkých temně modrých šatů, v nichž ovšem skvěle odzpívala píseň od Whitney Houston Will Always Love You. Pod šaty jí navíc oblékli stahovací pas, který měl vytvořit efekt vosího pasu a zúžit její žensky tvarované boky. Jenže ouha, neposedné šaty jí sjely o něco níž, než měly, a trapas byl na světě.

Farna tak nechtěně odhalila své tajemství, jak maskuje celulitidu a zeštíhluje ženské tvary. Z křečovitého výrazu Ewiny tváře bylo patrné, že jí pózování v našpovaných šatech nedělá nikterak dobře.

Další kámen úrazu, který Ewě také k dokonalosti nepomohl, byl střih šatů. Odhalená záda totiž ukázala špeky, které se zpěvačce vytvořily, jakmile si sedla. Ewi, chtělo by to nejspíš vyměnit stylistu.

Fotogalerie
9 fotografií