Strašně moc mě překvapil ten zvláštní pocit, co jsem v tu chvíli měla. Můj malej prcek a jeho první balónek. Je to sice taková blbost, ale úplně mě to dojalo. Asi taky díky hormonům, co ještě ženy v šestinedělí mají. Nicméně byl celou dobu spokojený, hlavně pak venku v kočárku měl úplně blažený výraz, jak si to užíval.

Na večer jsem vyrazila na párty Mercedesu se svými rodiči a známými, kde bylo představování nového modelu třídy E. Vlastně to bylo pro mě poprvé večer, co jsem nechala Quentinka chvilku samotného beze mě. Jelikož ale hlídala moje babička, sestra Charlotte a její kluk Michal, neměla jsem sebemenší obavu, že by se mohlo něco stát.

Celý večer se nesl opravdu v příjemné a zábavné náladě. A opravdu jsem ráda viděla naše blízké Alenu s její dcerou Elizabeth, která vlastně teď chodí do americké školy, do té stejné, jako jsem chodila i já.

Vrátili se po delší době z Kanady, a spojení s tou párty to bylo absolutně perfektní. Myslím si, že málokdo to tam pak na parketě na kapelu Olympic rozjel tak jako právě my. Takže užívejte jara a nepodléhejte jarní únavě. Není na ni čas!

Hezký den všem,

Ornella

Fotogalerie
7 fotografií