„Chodili jsme spolu čtrnáct dnů. Byl jsem u Ivety v podstatě každý den a často jsme se milovali,“ říká Macura. Vztah podle něj začal nenápadně – nejdříve zaplatil zpěvačce internetové stránky, pak ho pozvala na koncert, později spolu zašli na kafe. „Nic moc jsem si od toho nesliboval, ale Iveta se ujala iniciativy a skončili jsme v posteli,“ vzpomíná na rok 2010.

Za koncem jejich vášnivého vztahu stál prý tým okolo zpěvačky. „Jednou zmeškala vystoupení a oni to svedli na mě.“ Tím románek skončil, Macura se ale Ivety nechce vzdát. A dokonce ji požádal o ruku. „Chtěl jsem ji tak ochránit předJosefem Rychtářem, který ji podle mě fyzicky a psychicky týrá,“ tvrdí Macura. „O mou nabídku měla Iveta zájem. To, že pak říkala, že ji dva roky obtěžuji, byly samozřejmě nesmysly a lži, které ji donutil říkatRychtář,“ brání se Macura.

Na začátku letošního března podala Iveta trestní oznámení na Josefa Rychtáře a nechala ho vykázat policií z domu. Druhý den oznámení stáhla s tím, že podala trestní oznámení pouze pod nátlakem kamaráda Rychtářova syna. „Tomu udělala to samé, co mně. Poté, co jí pomohl, jej začala obviňovat, že ji k něčemu donutil násilím,“ říká Macura. Teď podal Macura trestní oznámení na Rychtáře a Rychtář sBartošovou na Macuru. Kdo je tedy agresor a kdo je oběť? Řešení zřejmě přinese až soud.

Kdo je Zdeněk Macura?

Zdeněk Macura byl jednou ženatý. Manželství trvalo sedm let a před pěti lety se rozpadlo. Macura byl 11 let zaměstnaný jako softwarový inženýr v zahraniční firmě. Před půl rokem byl propuštěn. Vlastní penzion, kde pronajímá garsoniéry, a plánuje budovat nízkorozpočtové domečky z palet.

Fotogalerie
4 fotografie