Proč Karel Gott letěl první třídou, kdežto rodina v ekonomické třídě, jak si všimli spolucestující? Pár dnů před odletem zpěvák uvažoval o tom, že nikam nepoletí. „Stačí, když v kině sedím se skrčenýma nohama dvě hodiny a chytnou mě urputné bolesti operovaných zad. V letadle jsem se potřeboval natáhnout, protáhnout kostru, to bych v ekonomické třídě nezvládl, proto jsem seděl v první třídě,“ přiznal Mistr.

„Cítil jsem se trapně. Celý život cestuji ekonomickou třídou, nejsem žádný snob. Tohle jsem dostal jako dárek od cestovky, který jsem nečekal,“ dodal.

Z dovolené byl nadšený

Mistr dlouhou dobu zvažoval, jestli vůbec někam poletí, chvíli to vypadalo, že kvůli problémům se zády se na dovolenou vydá jen jeho žena Ivana s dětmi.

Nakonec byl ale z dovolené upřímně nadšen. Dokonce fotografoval, a zejména Srí Lanku doporučuje všem. „To je země přímo nádherná. Krásní milí lidé a tak optimističtí po té jejich občanské válce, je to k neuvěření. Všem vřele doporučuji,“ komentuje exkluzivně pro Blesk svou cestu Karel Gott.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott natočil na dovolené plejtváka soukromý archiv Karla Gotta

Fotogalerie
7 fotografií