Herečka a zpěvačka je stále vdaná za Richarda Genzera (46) a i její nový milenec Milan Večes je taky ještě v chomoutu. „Na hnusné věci je vždy času dost,“ přiznala Blesku Finková, která na rozvod s bavičem zatím nepospíchá, ale ve svatebních šatech by se viděla ráda. „Pokud se rozvedu, tak si Milana klidně vezmu. Bylo by docela fajn, kdyby nám jeho a moje děti šly za družičky,“ směje se.

Nevěsty před objektivem

Linda měla nedávno možnost si svatební šaty alespoň vyzkoušet na focení pro soutěž Souboj nevěst. Před objektivem se potkala s herečkou Ivanou Jirešovou (35) a moderátorem Zdeňkem Podhůrským (53). Ten má za sebou už dvě nevydařená manželství a svatba s mladou přítelkyní Ilonou Andrejovou (25) zatím není v dohlednu. Do svatebního se ale oblékl ochotně a nebránil se ani šatům pro nevěstu. Jirešová je taky provdaná za muzikálového zpěváka Viktora Dyka (44), takže do svatebního se taky jen tak nepožene.

Podhůrský, Finková i Jirešová se společně objeví v porotě soutěže, jejíž finále proběhne 6. dubna v Clarion Congress Hotel Prague.

Fotogalerie
12 fotografií