„Protáhly se nám rozvody, to je docela zdlouhavý proces, takže jsme svatbu museli odložit. Ale plánujeme pořád. Jeden fixní termín jsme museli zrušit, byl v zimě, a nakonec jsme se rozhodli, že svatba proběhne někdy na jaře nebo v létě, aby bylo hezky,“ prozradila Erbová.

Čeští Beckhamovi

Modelka se ohrazuje proti označení »čeští Beckhamovi «, kterým pár titulují média. „Nejsme žádní Beckhamovi, přijde mi to absurdní. Nic proti nim, ale nerada bych žila život druhých, chci žít svůj život,“ říká rázně.

Po špatné zkušenosti s tahanicemi u soudu ohledně předchozího manželství se Řepka nechal slyšet, že tentokrát do svatby bez předmanželské smlouvy nepůjde. S tím si ale modelka nedělá těžkou hlavu. „Předmanželská smlouva je pro mě papír a nemám nejmenší problém ji podepsat,“ tvrdí krátkovlasá brunetka, která se momentálně neúspěšně snaží prodat luxusní vilu v Černošicích, bezmála 40 milionů ale zatím nikdo není ochotný dát.

„Každá nemovitost má svého kupce. Jelikož to neprodávám za pár korun, nemůžu čekat, že budu mít deset kupců denně,“ dodává Erbová na závěr.

Fotogalerie
5 fotografií