Přestože nový film Martin a Venuše slibuje neskutečnou zábavu, jeho protagonisté v čele s Markem Taclíkem (39) a Kristýnou Bokovou (31) se ani neobtěžovali na párty dorazit. „Když se řekne filmpárty ve spojení s Občanskou plovárnou, je to záruka toho nejnudnějšího večera všech dob,“ prozradila Blesku jedna zkušená novinářka.

Místo skutečných herců se ale přišly blýsknout rádoby celebrity, které ne že nemají s filmem nic společného, ale protože jsou pro svou slávu ochotné udělat cokoliv, nechybí na žádné i té sebenudnější akci.

Takže kdo nakonec dorazil? Kateřina Šlégrová (41), které někdo konečně řekl, ať schová hrudník, přišla zabalená do roláku a lísala se k Petrovi Vojnarovi (37). Ten tuto akci moderoval. Bývalý pornoherec Robert Rosenberg (38) v závěsu s velmi cudnou dívkou záviděl Vojnarovi svaly, tanečník Vlastimil Harapes (66) se raději schoval na samý konec restaurace a Markéta Mayerová se cpala k baru pro laciné víno. To bylo zadarmo zhruba dvacet minut. Potom si všichni museli všechno platit za své a nemalé peníze.

A šílená trapnost chvíle nastala při módní přehlídce spodního prádla, kdy dívky musely zatahovat břicha, protože jejich proporce nesplňovaly tradiční míry vychrtlých ramínek, na které jsme zvyklí. Jedním slovem katastrofa!

Fotogalerie
11 fotografií