Ornella byla ve šťastném rozrušení už od samotného rána. Asi v devět hodin začala Quentinka slavnostně strojit, aby byl na cestu domů pořádně vyfešákovaný. To nebude problém, protože jeho výbavička obsahuje samé značkové a velmi drahé kousky, včetně dudlíku za dva tisíce korun.

Poměrně tučný byl také účet za Ornellin pobyt v porodnici. Účet, který přesahoval částku 14 tisíc korun, velkoryse zamáznul tatínek Štika. Blažený úsměv ve tváři značí, že to byla maličkost.

Až v 10:45 se všichni přítomní novináři, kterých se před porodnici slétlo opravdu požehnaně, dočkali velkého příchodu. Na rozdíl od ostatních médií mohl být Blesk.cz přímo u celých příprav Ornelly na odchod. Takže jsme viděli, jak se Ornella balí, vše samozřejmě zapakovala do značkových tašek Louis Vuitton.

Do Hostivice limuzína s cenným nákladem přijela krátce po půl dvanácté. Před vilou Štikových se strhlo obrovské vítání. Matka Štiková vyběhla před dům doslova od plotny, maskovala se proto černými brýlemi a šátkem. Uvítací výbor tvořila kromě ní Ornellina mladší sestra Charlottka s přítelem Michalem. Obrovskou radost z nového člena rodiny měl i bišonek Agina.

Štiková vaří, peče, smaží

Velké přípravy na návrat Ornelly domů zahájila hrdá babička Monika Štiková již před několika dny a dneska vrcholí. Cídí a vyzdobuje se dům v Hostivici, aby se při příjezdu Quentina domů všechno jen lesklo. Na večer chystají Štikovi pompézní oslavu, takže Monika od rána vaří, smaží a peče.

Je však velice pravděpodobné, že téhle slávy, stejně jako páteční poporodních oslav s rodinou Štikových, se tatínek Josef Kokta nezúčastní. Ten dobu, kterou tráví jeho milenka Ornella v porodnici, vyplnil návštěvami restaurací a pařením v barech v doprovodu sličných slečen.

Kokta není zván

I kdyby Pepa chtěl Ornellu z porodnice doprovázet, nemohl by. Podle informací serveru eXtra.cz mu to zakázala prý Ornellina rodina. Vztah mezi Ornellou a Koktou nechtěla pro Blesk.cz komentovat ani jinak sdílná Monika Štiková. Tak trochu ještě ženatý Kokta prý poslal Ornelle pugét, navštívit ji však přišel až v neděli pozdě večer. Quentina však vítal slovy: Ahoj, já jsem tvůj tatínek.

Kokta se však odchodu z porodnice zúčastnil nepřímo, jaksi elektronicky. V okamžiku, kdy se Ornella s jeho synem chystali na první cestu domů, nasdílel na svůj facebook fotku Quentina.

Fotogalerie
23 fotografií