Taková částka by Bouru dostala ze všech finančních trablů, které mu způsobil muzikál Naháči. Peníze, o které se jeho partnerka soudí, ale zřejmě jen tak neuvidí.

Pomsta za rozchod

„Monice dluží její expřítel, ale nechce se k tomu přiznat. Trvá to už pět let a pořád není konec,“ řekl Blesku Boura. „Je to pomsta za to, že jsem se s ním rozešla. Snaží se do toho zatáhnout i Slávka, ale toho jsem před pěti lety ani neznala,“ vysvětluje Monika Berná.

Odročeno!

Její bývalý partner ale stále svůj dluh neuznává a Bourovi vzkazuje: „Nevíte, koho máte vedle sebe.“ To ale Slávka dokáže jen rozesmát. „Popřál bych tomu pánovi dobrý den, ale lhal bych,“ říká.

U soudu, který byl odročen, dělal bývalý moderátor své lásce doprovod a zároveň odvoz. „Přece nebude jezdit jiným taxíkem, když se tím teď živím,“ vysvětluje Boura.

V žádném případě ale svou novou práci nebere jako ponížení. „Nějak se živit musím. Dokonce mě to inspirovalo, píšu knížku z taxikářského prostředí,“ chlubí se exmoderátor. Do smíchu mu ale není.

Konec hvězdného páru

Boura se s kolegyní Markétou Mayerovou (44) seznámil při moderování Snídaně s Novou. Po čase došlo na svatbu, na svět přišla dcera Agáta. Po několika letech se ale v roce 2008 populární pár kvůli krizi, kterou dlouho dokázal tajit, rozpadl.

Slávek, nebo Václav?

Bourův český tatínek Václav studoval v ukrajinské Oděse Vysokou námořní školu, kde si našel slečnu Nelly. Následovala svatba a narození synka pojmenovaného po otci Václav. Ruská podoba tohoto jména zní ale Vjačeslav, z toho vznikl Slávek.

Fotogalerie
5 fotografií