Parádní pokoj v podolské nemocnici laděný do růžova, který podle informací Blesku platí Josef Kokta (55), je plný květin.

Bohatý a hodný

Rudé růže od čerstvého tatínka, květiny od přátel i od členů rodiny. Ornella září jako sluníčko. „Malý je strašně hodný. I když se mu jednou za den chce trochu plakat, rychle to rozchodí,“ chlubí se novopečená maminka pyšně. No, nazdar, bohatý dědic a ještě hodný. Ten půjde za 18 let na dračku.

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor s Ornellou po porodu Quentina Jan Jedlička, Hana Hoschlová

Přijde Kokta?

Jizva sice ještě pobolívá, ale mladá máti je už v pohodě. Myslí na parádu. Nechala si zkrátit vlasy a je pečlivě nalíčená. Taky malý dostal poprvé bleděmodré kalhotky. Zatím nosil erár. Ohlásila se totiž skoro desítka návštěvníků. Hlavně prý z rodiny. Ale vypadá to, že spíš přijde někdo, kdo ještě do klanu nepatří, ale má s ním už díky Quentinovi hodně společného.

Božská kaše

„Dneska už jsem měla skoro normální jídlo. Dostala jsem kaši,“ libuje si Ornella. Chutnala prý skoro božsky. Není divu. Po císařském řezu je to stejné jako po jakékoli jiné operaci. Pacientka musí držet dietu. „Stejně se těším domů,“ přiznala mladá mamina.

Fotogalerie
9 fotografií