Porod je naplánován na pátek 15. března. „Už se nemůžu dočkat,“ přiznala nastávající matka.

"Myslela jsem si, že až mě naši povezou, budu strachy bez sebe. Zatím jsem ale překvapivě úplně v klidu, svítí slunce, hezky jsem se navoněla, jsem úplně v pohodě," řekla dnes ráno webu Super.cz nastávající maminka.

Ornella se těší nejen na potomka, ale taky na to, že se zbaví obřího bříška. Během těhotenství totiž přibrala 17 kilo. „Sotva funím,“ popisuje poslední dny před plánovaným porodem. Kvůli poloze dítěte se porodník rozhodl pro císařský řez.

Strach z operace

Ornella si jako dítě nové generace »císaře« okamžitě nastudovala i v barvách na internetu. Neměla to dělat. Teď má z toho, co ji čeká, obavy. „Bojím se. A myslím, že se budu bát ještě víc, až mě naši povezou do porodnice,“ řekla před časem Blesku.

Pro příchod Quentinka je už doma v Hostivicích všechno přichystané. Pokojíček jako pro prince, výbavička za tisíce jako pro manekýna. „Je to první vnouče, nákupy jsme si s Ornellkou užívaly,“ prozradila nastávající babička Monika Štiková (41).

Kokta za dveřmi

Spekulacím, zda bude, nebo nebude stále ještě ženatý Josef Kokta s Ornellou na sále, udělal konec způsob porodu. Při císařském řezu lékaři nikoho jiného k Ornelle nepustí. Chirurgické vyjmutí dítěte z dělohy nepřipouští jinou možnost.

„Pepa tam bude, ale jen za dveřmi,“ prozradila Ornellina kamarádka. „Musí si počkat, až bude po všem,“ dodala. Nastávající dědeček Michal (42) a babička Monika dceru do porodnice doprovodí. Už nyní chystají velkolepou oslavu jeho příchodu na svět.

Fotogalerie
7 fotografií