Kateřina vyprávěla o vztahu s Jiřím Šlégrem, jehož poznala v patnácti letech. V té době to byl obyčejný kluk, který o hvězdné kariéře hokejisty pouze snil. Po pětadvaceti letech společného soužití se zamiloval do mladší modelky Lucie Králové a rozhodl se ženu i s dvanáctiletou dcerou Jessicou opustit.

Na natáčení pořadu České televize Rub a líc si Kateřina oblékla dlouhé barevné šaty s hlubokým výstřihem, který naprosto odvedl pozornost od jejího vyprávění. Divákům pořadu se její výběr příliš nezamlouval. Kritiky se dostalo také outfitu dcery Jessicy, která ve svých třinácti letech obula lodičky na deseticentimetrovém podpatku a k nim si vzala upnuté černé minišaty.

Kateřina se proti kritickým komentářům vůči její osobě tvrdě ohradila na Facebooku. "Tentokrát už mi to nedalo a musím okomentovat diskuzi u pořadu Rub a líc, který byl dnes odvysílán. Je neskutečné, co lidi zajímá a na co se zaměří! Nezajímá je vůbec obsah, ale řeší, co mají dotyčné osoby na sobě," rozčílila se Kateřina a dodala: "Bylo horké léto, tak se omlouvám, že jsem někoho pohoršila letními šaty s výstřihem."

Fotogalerie
4 fotografie