Jakubisková by měla vzhledem k postavě a věku být  rozumnější s výběrem šatů. Na udílení cen Trebbia za přínos pro kulturu trochu nekulturně nacpala svá ňadra do korzetu a přehodila přes ně hedvábný šál. Jenže ten jí v jednom nestřeženém okamžiku spadl z ramene a Deana tak rázem odhalila téměř celé prso.

S jedním ňadrem venku se pak bez ostychu zdravila s Jiřím Bartoškou a jeho manželkou Andreou. Netrápil ji ani hluboký výstřih, ani fakt, že takto střiženě šaty jsou pro sošnou ženu typu Jakubiskové poněkud přes čáru vkusu.

„Ukazuju to, co se v mém věku ještě dá ukazovat. Klamu tělem,“ směje se Jakubisková. S módou si ale vůbec hlavu nedělá, hlavní je zdraví manžela. „Mám to ošéfované, už to řeším nějakých 40 let. Jsem šťastná, Juraj je po transplantaci v pořádku, je to zázrak,“ podotkla.

A co na to stylista?

„Deana měla vždy úplně jiný pohled na módu. Nikdy se neřídila trendy, spíše tím, co se jí samotné líbilo. Tohle se ale skutečně nepovedlo, producentka a dáma v tomto věku by měla volit vkusné a jednoduché outfity. Tyto šaty s hlubokým dekoltem vypadají a působí neskutečně vulgárně,“ řekl pro Blesk stylista Dušan Chrástek.

Fotogalerie
5 fotografií