Pár, který spolu fungoval v showbyznysu pět let, se rozešel před několika dny. Jako první s tím přišel server Prásk.tv. „Ano, už spolu nejsme,“ přiznala Blesku hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Velký zlom

Přitom ještě loni v létě chystala s Nejedlým svatbu. Tu nakonec odložili, ale tenkrát kvůli časové zaneprázdněnosti. „Pořád je ve hře, ale termín neřešíme,“ říkala tehdy Nováková. Teď už ho nebude řešit určitě. Stejně jako vysněné miminko.

„Je mi třicet, dítěti bych se určitě nebránila, ale hlavně nic neuspěchat,“ nechala se slyšet. Místo přírůstku do rodiny ale nastal velký zlom. Sandra se zamilovala do svého kolegy z TV Nova a dlouholetého partnera pustila k vodě.

Snoubenec v šoku

Nejedlý celou situaci jen těžko dokáže pochopit. „Po pěti letech tohle, to jsem nečekal ani v nejhorším snu,“ svěřil se zdrcený producent, který je psychicky úplně na dně. Svůj žal tak utápí v alkoholu...

Rozhovor s Janem Nejedlým

Nevěra

BLESK: Honzo, je pravda, že už se Sandrou nejste spolu?
„Je to tak.“

BLESK: Kdo se s kým rozešel?
„Řeknu to takhle. Z mé strany to nebylo.“

BLESK: Znáte důvod Sandřina rozhodnutí?
„Znám. Je zatím jeden mladý režisér z televize Nova.“

BLESK: To po tolika letech vztahu musí hodně zabolet?
„Je to pět let a stále ji miluji. V tomto případě bohužel.“

BLESK: Jak se teď cítíte?
„Upřímně řečeno, jsem úplně rozbouranej. Mám díky tomu i docela velké zdravotní problémy.“

Místo dítěte pes

K loňským Vánocům si pár pořídil přírůstek do rodiny. Místo chtěného dítěte to ale byla fenka Bambi. Když ji herečka uviděla v útulku, měla jasno. „Hned jsem začala přemýšlet, že bych ráda malého pejska. O jeho pořízení dumáme už dva roky,“ řekla tenkrát Nováková. Když Honza souhlasil, Sandra přivezla pejska domů.

Dvakrát odložená svatba

Podle přísloví do roka a do dne se měl pár brát už v prosinci 2011. „Já už ani nevím, kdy jsme se zasnoubili,“ snažila se to tenkrát Nováková zahrát do autu. „My nikam nespěcháme, máme se rádi, to je hlavní,“ říkal Nejedlý a na adresu své snoubenky jen pokrčil rameny. Další termín svatby, loňské léto, ale pár zrušil také. „Oba máme fakt hodně práce a nic neplánujeme. Všechno přijde tak, jak má,“ dodala Sandra. Nepřišlo.

Fotogalerie
5 fotografií