Pro Blesk je jasnou královnou českých plesů modelka Andrea Verešová. Proč vlastně?

Andreu, která se po porodu dvou dětí pyšní dokonalou figurou, někteří kritici módy považují za jemnou, k prvoplánovému efektu inklinující kýčařku. Jiným se naopak její dekorativní outfity líbí, považují je za dráždivě přitažlivé. Zkrátka záleží na gustu publika.

Základní instinkt

každopádně to, Verešové někteří vytýkají, se v plesové garderobě stává předností. Má vlastní názor, slepě nepodléhá najatým stylistům ani návrhářům, od nichž si model půjčí, a udělá jim tak žádoucí reklamu. To se naučila a zároveň se vlastní image nezpronevěřila.

Stejně se zachovala i letos, když vybírala róbu pro Ples v Opeře, na němž se s manželem Danielem objevuje se železnou pravidelností. Tentokrát oblékla kreaci od návrhářky Natali Ruden inspirovanou toaletami hollywoodských hvězd třicátých let. Šaty z hedvábného saténu byly na Andreu dosti střídmé, poměrně sofistikované, Měly čistý hladký dekolt a stavěly na rafinovaně členěném střihu plus efektu povlávajícího rajčího peří na sukni s průstřihy.

Stylu toalety konvenující retro účes a bílé perly noblese nahrály. Jen psaníčko potažené stejným materiálem, ozdobené nemožným kovovým podpisem ) jméno návrhářky) Andreu zradilo. Nicméně i tak ve většině módních rubrik novin a časopisů uspěla. Byla označena za labuť Opery.

Co jiné krásky neumí

Andrea totiž dokáže velké toalety vynést. Dodat společenské exhibici výjimečných večerů očekávaný, v jejím případě uvěřitelný pel pompy a dramatičnosti. Co každá krasavice - byť v působivější róbě, dokonalejším stylingu-neumí.

Fotogalerie
7 fotografií