Na večírek Polák vyrazil v době, kdy si jeho manželka Bára užívá na dovolené na Maledivách. Spekuluje se o tom, že možná dokonce se svým milencem, zpěvákem velmi populární německé skupiny Rammstein Tillem Lindemannem (50), kterého se i přes usvědčující fotky snaží stále zapírat.

Osamocený Petr, tak afterparty po premiéře využil k vyventilování stresu a napětí, které jde ruku v ruce s nešťastným koncem jejich manželství. Uvolnil se však natolik, že zastínil dokonce i hlavní hvězdy večera Veroniku Žilkovou a Lucii Vondráčkovou, která kvůli premiéře přiletěla až z daleké Kanady.

V průběhu večera si Petr, posilněn notnou dávkou alkoholu, pobrukoval svou nejoblíbenější píseň Du hast od německé skupiny Rammstein, se kterou má společného víc, než je mu nejspíš po chuti. Nenápadnou herečku a dabérku Jitku Ježkovou nominoval na svou společnici večera, střídavě se tulil k ní a k herci Janu Dolanskému a ve volné chvíli nezapomněl ani poděkovat muzikálovému kolegovi své ženy, čerstvě nezadanému Vašku Noidu Bártovi za to, že to nebyl on, kdo mu jeho ženu přebral, protože to by prý nesnesl.

Podívejte se na video z afterparty.

Video
Video se připravuje ...

Babovřesky afterparty Markéta Reinischová,Petr Soukup hudba: Wolfman Conspiracy-Antivamp

Fotogalerie
4 fotografie