I když od jejich rozchodu uplynulo teprve pár dnů, Eliška vypadá naprosto spokojeně. Má v plánu věnovat se převážně své kariéře, kamarádkám a zařizování bytu, který bude poprvé obývat úplně sama.

Jak sama přiznala, s někým ve vztahu je již od svých sedmnácti let a tudíž vůbec netuší,  jaké to vlastně je být „single“. Bere to však jako novou výzvu a dobrodružství. "Nemusím nikomu říkat kam jdu a v kolik přijdu, můžu si vlastně dělat co chci," řekla sexy brunetka a dodala: "Ale stýskat se mi určitě bude, prožili jsme spolu krásné dva roky.“

Z pekla štěstí

Spekulace, že za jejich rozchodem stojí někdo třetí, oba razantně popírají. Jediný s kým se Eliška mazlí je prý její čivaví miminko Rambo a parta kamarádek. Vašek Eliščina slova potvrzuje a to i přes to, že se prý Elišku snaží sbalit známý lamač dívčích srdcí herec Miroslav Šimůnek. Slavný chasník z pohádky Z pekla štěstí prý po Bučkově několik měsíců pokukoval a měl jí dokonce psát i vášnivé SMSky. „To je nesmysl, jsou to kolegové a kamarádi od »missky«. V našem rozchodu nefiguroval nikdo třetí, to bychom se nerozešli v takovém klidu,“ řekl Blesku Noid.

Fotogalerie
2 fotografie