Byla jsem moc ráda, že jsme se viděly, protože Kim bývá v Čechách tak jednou dvakrát do roka. Probíraly jsme hlavně chlapy. Zajímaly mě její zrušené zásnuby s třicetiletým expartnerem. Došly jsme k tomu, že mladší muži jsou nevyzrálí, nezodpovědní a celkově nevědí, co se svým životem dál. Ženy jsou daleko víc schopné činit životní rozhodnutí.

Bylo mi jí opravdu líto, protože jsem viděla v jejích očích, jak moc ho milovala. Na druhou stranu díky tomu, že její vztah takto dopadl, se z ní stala daleko silnější a úspěšnější žena. Našla si v New Yorku byt, práci, a kromě toho ještě studuje. Kdyby nebylo rozchodu, nikdy by se úplně nepostavila na vlastní nohy. Kim se zajímala o můj život a jak to všechno zvládám.

Shodly jsme se, že všechny věci, které se nám staly, hlavně ty bolestivé, nás posílily. Náš osud je stejně předem daný, a co se má stát, se prostě stane. Jak řekl Seneca: „Žalovat na osud můžeme hodně dlouho, změnit jej však nemůžeme. Stojí tvrdý jako kámen a je neúprosný. Nikdo jím nepohne ani prudkým slovem, ani pláčem, ani důvodem.“ Mějte hezký den.

Fotogalerie
4 fotografie