Jozef Pavlusík je přesně takový, jak ho znáte z obrazovky. Pokorný, tichý a skromný. Měsíc po té, co se stal milionářem a vyhrál cestu kolem světa zůstává, tak jak sám slíbil, stále nohama na zemi.

Jeho největším snem bylo dokončit konzervatoř, postavit si malý domeček, vzít si svou přítelkyni Simonu a živit se zpěvem. Svůj sen si zatím úspěšně začíná plnit.

Svatba

Požádal Jozef o ruku svou přítelkyni Simonu tak, jak na záčátku soutěže slíbil? "Ještě ne. Nejprve musíme oba dokončit školu. Vše má svůj čas. Řekl jsem, že si ji vemu, ale neřekl jsem přesně kdy. Může to být za rok, ale vezmu si ji určitě," vysvětlil Pavlusík, který plánuje malou soukroumou svatbu, což na Slovensku nebývá příliš zvykem.

Dluhy

Těsně po jeho vítězství se do médií dostala informace, že je Pavlusík zatížen dluhy. "Žádné dluhy jsem nikdy neměl. Když jsem se rozhodl, že pujdu do Talentu, tak jsem na to neměl finanční prostředky. Můj šéf, kterého jsem znal dva roky, se nabídl, že mi vyplatí zálohu na plat. Prý stejně vyhraji, tak mu to pak vrátím," řekl Jozef.

Video
Video se připravuje ...

Vítěz Talentu Jozef Pavlusík Blesk - Martin Hurda

Fotogalerie
2 fotografie