Matka dvou synů – Daniela (3) a Dominika (2 měsíce), které má s manželem Radkem Vonešem – už dávno zjistila, že rodina je nadevše a děti Boží dar. „Rodina má u mě skutečně přednost před kariérou. Jsem díky ní moc šťastná,“ netají Ilona. „Jestli ale dám na pana docenta Víta Unzeitiga a budu chtít další miminko, to si ještě rozmyslím... I když proč ne?“ míní Ilona.

Vánoce bez rodičů

Na stoprocentní mateřské ale zpěvačka není. Sem tam má vystoupení a příští rok chystá několik projektů najednou. „To se dá všechno s mateřstvím skloubit, aniž byste děti šidili,“ říká Csáková, která se teď ze všeho nejvíc těší na Vánoce. „Budeme je trávit s mou božskou tchyní a skvělým tchánem. Opravdu se nemohu dočkat, už mám i částečnou vánoční výzdobu,“ říká zpěvačka. Své rodiče ale o svátcích neuvidí. „Z Brna do Chebu je to velká dálka a já nechci miminko takhle týrat a hlavně vystavovat nebezpečným nemocem. A naši to také chápou,“ míní Ilona a dodává, že tentokrát musí Mohamed k hoře.

„Maminka už Dominika viděla. Přijela za námi i s mými neteřemi. Zato tatínek, který s mámou nežije a podruhé se oženil, ještě malého neviděl. On se tu ale zastaví příští rok, až pojede za babičkou na Slovensko. Vezme to prostě přes Brno,“ svěřuje Ilona.

Fotogalerie
3 fotografie