S Kateřinou Markovou, později Kornovou chodil zpěvák dva roky, než ho bývalá modelka, kterou proslavilo manželství se zpěvákem Jiřím Kornem (63) a velmi odvážné fotky pro jistý pánský časopis, opustila. Důvodem podle Petra Jandy bylo to, že kromě něj měla Kornová také jiné "kamarády". 

"Byla to asi nejkrásnější holka v mém životě. Můžu říct, že mě to velmi zasáhlo a dokonce se mi hlavou honily myšlenky na sebevraždu," řekl zpěvák v rozhovoru pro týdeník Sedmička.

Když se o pár let později Kateřina vdávala za Jiřího Korna, Jandovi z toho bylo do pláče. "Pak jsem jí viděl, že s ním byla v jiném stavu, tak jsem přestal doufat, že se vrátí."

Nemanželské děti? Je to možné.

Díky popularitě skupiny Olympic, si Janda nikdy nemohl stěžovat na nezájem žen. Když měla kapela turné, při kterém navštěvovala všechna zákoutí Československa, ženy úspěšným muzikantům skákaly přímo do náruče. Strach z případných levobočků však neměli. Ani z jejich pozdější touhy, poznat svého biologického otce. "Připouštím, že to možné je. I kdyby se ozvalo, tak bych vám to neřekl." řekl Janda.

Fotogalerie
5 fotografií