Pořadatelé ženu, která Gottovi například píše, že není otcem svých dcer, potřebovali přesadit. Snažili se Hannelore vysvětlit, že tříhodinové vystoupení je velmi náročné a že se na něj zpěvák musí soustředit. S nevyzpytatelnou fanynkou doslova u nohou by zpívat nemohl.

Manévry

„Chcete, aby pan Gott kvůli vám zrušil koncert?“ ptali se pořadatelé Hannelore. „Nechci, já nic nedělám. Chci sedět na svém místě,“ bránila se fanynka, která stále dokola opakovala, že má Karla ráda. „Kdybyste ho měla ráda, budete chtít, aby měl klid na koncert,“ řekl jí manažer Jan Adam. Hannerole si po 20 minutách přemlouvání sedla dozadu.

„Nikdo se panu Gottovi nemůže divit. Ona je nebezpečná, na každý koncert si sedá do první řady. A píše mu mnohastránkové dopisy, mezi fanoušky vypráví, že je jeho přítelkyní,“ vysvětluje Adam Blesku.

V německém tisku Hannelore dokonce tvrdila, že Slavíkovy dvě malé dcery nejsou Karla a Ivany, ale boha.

Policie

Hannelore napadla i tajemníka Adama a další lidi kolem Slavíka. „Karlovi napsala, že jsme jeho největším zlem, že ho okrádáme a že pokud se nás nezbaví, její bůh nás potrestá,“ svěřuje Adam. Všechny dopisy od Hannelore zpěvák okamžitě předává policii.

Strach má i Karlova manželka Ivana. „Nejhorší na tom je, že v případě takto psychicky nemocného člověka nikdo nemůže vědět, co udělá,“ dodává Adam. Tentokrát se podařilo Hannelore přesadit dál od pódia a koncert tak mohl začít.

Jak to bude v příštích dnech, není jasné. Karla Gotta totiž ještě v sobotu čeká koncert v Českých Budějovicích a potom Brno, Ostrava, Olomouc
a Zlín. Hannelore se jen tak nevzdá.

Kdo je Hannelore?

Neodbytná fanynka Hannelore Uhl (47) z německého Darmstadtu miluje Gotta už 31 let. Dokonce si kvůli zpěvákovi nikdy v životě nic nezačala s mužem! Předepsala si sexuální půst. „Panenství si nechávám pro Karla!“ řekla dokonce Blesku. Že je Karel ženatý, nebere Hannelore vůbec v potaz. O Ivaně Gottové tvrdí, že nikdy nebyla Karlovou přítelkyní a není ani jeho manželkou. Podle ní je to jen rafinovaný podvod vpašovaný do médií.

Video
Video se připravuje ...

Reportáž z plzeňského koncertu Karla Gotta Pavel Machan, Hana Hoschlová

Fotogalerie
7 fotografií