Kamarádka podváděné Kamily Langmajerové už nemohla dál mlčet. „Všichni se diví, co dokázala za ty roky s Jirkou zkousnout. Jenže je to úplně jinak,“ zlobí se přítelkyně. Podle ní je Langmajer přeborník ve vymýšlení výmluv a zástěrek. Kamila žila ve sladké nevědomosti.

Výmluvy

„O jeho záletech jí říkali až lidé, kteří se to dočetli v novinách,“ tvrdí kamarádka. Kamila je profesorkou matematiky, v showbyznysu se nepohybuje, žije jen pro svou rodinu a žáky.

Ve škole je oblíbená i přesto, že učí pro mnohé složitou matiku. Studenti se jí prý mnohdy svěřují se svými problémy.

„Ona je vstřícná a tolerantní a Jirka je vynikající herec, to víme všichni, a tak hrál celou dobu i doma. Tvářil se přepracovaně, stěžoval si na spoustu práce nebo se vymlouval na své sportovní aktivity. Takže měl naprostou volnost,“ dodává kamarádka hercovy ženy. Rozhodla se promluvit jen proto, aby bylo jasno. Kamila nemá patent na nepřetržité odpouštění, jen prý nic nevěděla.

Výlet

Vedle již víceméně „oficiální“ milenky Adély Gondíkové (39), která se podle vlastních slov brzy dočká milencova rozvodu, má herec další přítelkyně.

Blesk ho před 3 lety nachytal, jak si do pověstné garsonky na pražské Palmovce vede modelku Petru Faltýnovou (34). S Ivanou Jirešovou (35) se Langmajer zapletl při natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Románek netrval dlouho, ale dodnes spolu hrají v milostné komedii Líbánky. Letos se provalil další poměr. Langmajer se byl potápět na Kubě s herečkou Mášou Málkovou (29). I s ní hraje v milostné dvojici, a to v představení Pohleď a budeš udiven ve Viole. Podle kuloárních informací by Adéla ráda, aby Jiří své akvitity s bejvalkami na jevišti co nejdříve ukončil.

Triky

Langmajer nelhal jen doma své zákonité manželce. Protože se mu jeho milostné eskapády mnohdy překrývaly, musel lhát i svým přítelkyním. I ony si mnohokrát vyslechly, že herec odjíždí na delší natáčení, že má volejbalové soustředění, že ho čeká rehabilitace. Muselo to být vyčerpávající. Třeba se mu po rozvodu uleví, když bude už moct říkat jen pravdu.

Fotogalerie
6 fotografií