Už je to 22 dní ode dne, kdy modelka Simona Krainová porodila druhého syna Bruna. Dnes se s ním pochlubila na Facebooku. „Děkuji všem fanouškům za tolik krásných přání a mé sestře za krásné momentky. Objevila jsem u ní opravdový fotografický talent,“ napsala na zeď profilu.

Chvíli po porodu se objevila jedna ručička, pak fotka, kde se oba bráškové drží za ruku, dnes je Brunovi vidět ouško a vlásky. Co příště? Dočkáme se nosánku nebo rovnou celého obličeje?

Simona už půjde do práce

Po odchodu z nemocnice se Simona venku moc neukazovala, spíš vůbec. Včera byla na koncertu Jennifer Lopez, na který dostala lístky k dvouletému výročí s manželem Karlem Vágnerem. V pondělí se ale už vrátí do práce, čeká ji tiskovka k založení modelingové agentury.

Dvě postýlky

Dvě postýlky vedle sebe, v jedné Max (2) a v druhé o kapku menší Bruno, tak to nyní vypadá u Vágnerů v ložnici. Simona Krainová se o tuto informaci a fotografii podělila na svém profilu sociální sítě se svými fanoušky.

Krainová také prozradila, že malinký Bruno je chlupatý až za ušima a posteskla si, že když teď drží v rukou novorozence, tak jí starší Max najednou připadá hrozně veliký.

Fotogalerie
18 fotografií