Trámy z masivu, speciálně upravená podlaha, vysněná opečovávaná zahrada a  kuchyň, o níž se snad zdá každé kuchařce. Dále zapuštěná vana a postel, do které by se vešla nejedna celá česká rodina a která určitě nebude sloužit jen k odpočinku.

Bočanová finišuje se stavbou svého domu a pomalu se začíná zabydlovat. S kamarádkou do domu přivezly velkou plazmovou televizi a matraci na nekonečně velkou postel Mahuleny. Vše to náležitě zapily a oslavily sektem.

„Celý dům bude ve stylu Bali, který se mi moc líbí. Všechno bude buď hnědé nebo bílé,“ vysvětlila moderátorka s tím, že všechno je z přírodních materiálů, vzdušné a prostorné.

Nastěhuje se i Ruda?

V přízemí si herečka přála jeden velký prostor. Ve druhém patře jsou dvě místnosti, jedna pro Mahulenu a druhá pro dceru Márinku. Jestli zde bude také bydlet přítel herečky Kavalčík (36) alias Ruda z Ostravy, zatím není jasné.

"Je to dům mých holčičích snů, které jsem dala na papír a pak jsem sháněla profesionála, který by ty moje představy dal do konečné podoby, aby pak podle toho mohli dělníci stavět. Nechtěla jsem z toho mít jenom takovou pohádkovou kresbu,“ svěřila se Mahulena.

Bydlela nedaleko

Pozemek v Buštěhradu si Bočanová vybrala záměrně. Je to pouhých pět kilometrů od Čičovic, kde s dcerou a Mrázem žila.

„Nechtěla jsem dceru vytrhávat z jejího rodného prostředí. Má to tam ráda, a hlavně to bude mít kousek k tátovi a tetě,“ vysvětlila herečka, která si na pozemek vzala hypotéku a dům jí zaplatil její manžel Viktor Mráz, se kterým už více než dva roky nežije. Tomu se říká exmanžel s benefity.

Fotogalerie
9 fotografií