Krásnou slovenskou zpěvačku požádal o ruku mladý fotbalista Lásik již v létě. Dvojici se však dařilo vše dlouhou dobu úspěšně tajit. O zásnubním prstenu věděla pouze rodina a jejich nejbližší.

"Zasnoubili se těsně po tom, co se dali opět dohromady, ještě před tím, než Tina otěhotněla," prozradil slovenskému Novému Času zdroj z okolí páru .

Tina s Richardem se prý rozhodli posunout svůj vztah dál a po narození jejich prvního potomka plánují svatbu. Na kdy je naplánovaná si však nechávají snoubenci zatím pouze pro sebe.

Pár, který se dal dohromady při natáčení loňské pěvecké soutěže SuperStar, kterou Tina moderovala, se nevyhnul partnerské krizi a v květnu tohoto roku se rozešli. Netrvalo to však dlouho a Tina s Richardem zjistili, že bez sebe nemohou být. Nic tedy potom nebránilo zásnubám a početí dítěte.

"Ano je to pravda," potvrdila Novému Času radostnou zprávu o zasnoubení zpěvačka a na sociální síti se o své pocity podělila se svými fanoušky: "Mám se nejlíp, jak jsem se kdy měla, a to nejen proto, že mám u sebe člověka, který každou minutu dbá o to, aby mi nic nechybělo a který mě dělá nejšťastnější na světě."