Zpěvačka má nový účes, méně kil a tvář hladkou jako miminko. Reality show, kterou pro novou stanici točí, jí dodala sebevědomí, už se prý ani nebojí lidí.

Hvězda mejdanů

Na mejdanu po spuštění televize Pětka byl o ni neskutečný zájem a Bartošová bez váhání poskytovala jeden rozhovor za druhým. „Cítím se výborně a mám ze všeho radost. Dokonce nemám ani žádnou trému. Asi jsem nějaká divná,“ řekla Iveta Blesku. Dokonce hned dostala i nabídku na vztah. „Nějaký Jirka se mě ptal, jestli má u mě šanci. Řekla jsem mu, že jsem bohužel zamilovaná,“ smála se zpěvačka.

Párty bez alkoholu

Vypadá to, že Iveta dala alkoholu skutečně vale. Na párty totiž popíjela jenom obyčejnou vodu a rozdávala jeden úsměv za druhým. Cestou domů ale Ivetin milenec zastavil na jedné z benzínek a nakoupil dvě láhve tvrdého alkoholu. Že by se pořádná párty rozjela teprve za zdmi Ivetina domu?

Ivetin manažer se dušoval, že zpěvačka už od začátku prázdnin neměla ani kapku alkoholu. "Fakt se drží. Jestli Pepa něco kupoval, tak jen pro sebe. On si dá někdy sám, když ona pracuje," řekl deníku Aha! Patrik Petr, který má nyní všechny aktivity Bartošové na starosti.

Fotogalerie
5 fotografií