Nejraději by byla, kdyby se Dopita se synem už nikdy nevídal, a dokonce prohlásila, že jestli se pan Dopita bude o ní vyjadřovat do médií, tak na něj kromě jeho nevěr prozradí ještě něco mnohem horšího. To, kvůli čemu se s ním opravdu rozešla.

Táta

Miroslav Dopita reagoval s mírným úsměvem: „Ať klidně řekne, co na mě ví, já jsem jí nikdy nebyl ani nevěrný.“ Tato jejich slovní přestřelka proběhla 28. září. Pak se ovšem přes noc něco stalo, protože Agáta Hanychová najednou úplně změnila názor na nenáviděného expartnera.

Nevěra

„Mirek za nic nemůže, rozchod přišel z mé strany,“ sypala si Agáta najednou popel na hlavu. Stejně pozitivně se stavěla i k půjčování syna. „Mirek je skvělý táta, Kryšpína si může vzít, kdy chce,“ slibuje Hanychová.

Tajemství

Co se stalo? Skoro to vypadá, že se Hanychová něčeho zalekla. Že by snad měl Dopita nějaké informace o Hanychové a ona si nepřála, aby je zveřejnil? Každopádně teď se opět oba tváří jako lidé, kteří spolu skvěle vychází. „Jsem rád, že Agáta už všude prohlásila, jak je to doopravdy. Svého syna miluju a věřím, že se s ním budu často vídat,“ svěřil se Nedělnímu Blesku Mirek Dopita. Jestli se s ním bude opravdu vídat, bude záležet nejspíš na tom, jak se ten den Agáta Hanychová vyspí.

Názor odborníka

Luboš Patera, Spravedlnost dětem

Ženy si často nechtějí připustit, že dítě má oba rodiče. Právo dítěte na oba rodiče je zakotveno i v zákoně. Podle statistik jsou to většinou ženy, které ponoukají potomka proti druhému rodiči, tedy otci.

Fotogalerie
6 fotografií