„Restituoval jsem po otci dědictví. Dům a nějaké pozemky. Hodně jsem vrazil do rekonstrukce svého domu v Jevanech a teď, co mě sklátila ta slinivka, jsem ze zbytku peněz jenom čerpal,“ přiznal Blesku Hůlka.

Zbyli mu Bídníci

Zpívat sice chtěl už dřív. Lékaři, kteří ho vytáhli hrobníkovi z lopaty, ale rázně řekli: Ne! „Dřív jsem hrál třeba v několika muzikálech najednou. Dneska mám jen roli Javerta v muzikálu Bídníci a jsem za ni moc rád,“ přiznává Hůlka. V nejúspěšnějším muzikálu všech dob Les Misérables v Goja Music Hall má Dan ten nejvyšší plat, který mají jen špičkoví umělci. Pod 10 tisíc za představení to ale podle informací Blesku rozhodně není. „Dan má jeden z nejvyšších honorářů, víc k tomu nemám co říct,“ řekl Blesku František Janeček, muzikálový producent.

Bere každý kšeft

Dan podle svých slov ještě plánuje novou desku. Tou si ale v dnešní době interpret moc nevydělá. „To vím,“ konstatuje trpce. „Konečně mě doktoři pustili mimo republiku, protože už neužívám žádné prášky. Tak jedu na loď plavit se po Chorvatsku,“ prozradil Hůlka. „Za týden se vracím a nějak budu muset vymyslet, jak dál. Přivítám každý kšeft, který nebude pod mou úroveň,“ dodává bez okolků Hůlka.

Fotogalerie
5 fotografií